Swap v Konvičce

SWAP = Bezpeněžní bazar oblečení, hraček, obuvi, věcí do domácnosti…

So 3. 12. od 9:00 do 12:00

vstupné: 50 Kč za rodinu

Přineste funkční a stále pěkné věci, které nepotřebujete a odneste si zdarma, co využijete.

PROSÍME, PŘINÁŠEJTE JEN ZACHOVALÉ A POUŽITELNÉ VĚCI V MNOŽSTVÍ MAXIMÁLNĚ 1 TAŠKA NA OSOBU. Odnášet si můžete věci v takovém množství, které upotřebíte a budou sloužit vám a vašim blízkým (tj. ne na přeprodej).

Věci, které nenajdou nového majitele budou věnovány na charitu.

Děkujeme, že nenakupováním, tříděním, recyklací a posíláním věcí dál šetříte energii, planetu a prodlužujete životní cyklus výrobků.

Vašimi příspěvky (vstupným) podporujete provoz Rodinného centra Konvička, a tedy i pořádání takovýchto akcí. Přinesete (ale není to podmínkou) oblečení, doplňky, bižuterii, menší potřeby a předměty do domácnosti a odnést si můžete cokoliv, co potřebujete či se vám líbí ZDARMA.

Počet kusů není nijak omezen, podmínkou je přinést FAJN VĚCI, CO MOHOU SLOUŽIT DÁL. Věci přijímáme průběžně během akce. Přijďte si „nakoupit“ i Vy, kteří nic nepřinášíte. Důležité je, aby donesené věci, našly nové majitele a mohly dál sloužit.

JAKÉ VĚCI MOHU PŘINÉST?

Věci v pěkném stavu. Takové, jaké byste s klidným svědomím dali třeba kamarádce. Prosíme, nenoste roztrhané a výrazně poškozené oblečení nebo rozbité hračky, nepřijmeme je. Můžete donést i knihy! V omezeném množství – do 5 ks na osobu.

KOLIK TOHO MŮŽU PŘINÉST?

Přinášejte přiměřené množství, ideálně jednu tašku na osobu. Na druhou stranu toho můžete přinést také výrazně méně, klidně i vůbec nic.

CO KDYŽ NEMŮŽU NIC PŘINÉST?

To vůbec nevadí, přijďte a odneste si cokoliv chcete.

KOLIK TO STOJÍ?

Vstupné na akci je 50 Kč.

KDY MÁM PŘIJÍT?

Kdykoliv mezi 9 a 12 h. Nejlepší bude přijít na 9. h, ale zastavte se kdykoliv do 12 h.

MŮŽU S SEBOU VZÍT DĚTI?

Ano.

JAK TO FUNGUJE?

V sobotu 3.12. přijďte mezi 9. a 12. h do RC Konvička do malého sálu v přízemí, my převezmeme vámi přinesené věci. Pak už můžete volně probírat věci, které jsou k odnesení.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *